Συνεργασία με

Τηλεφωνικές παραγγελίες: 2610 270 900

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60 ΕΥΡΩ.

100% ικανοποιημένοι πελάτες

Καλαθι

  • No products in the cart.
απο το 1995

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟΛΕΣ

Η εταιρεία “Παράδοση Στολές” ιδρύθηκε στην Πάτρα το 1995 από την Βασιλική Τσίτου-Μενούνου και δραστηριοποιείται μέχρι και σήμερα από τον Κωνσταντίνο και Νίκο Μενούνο. Με αγάπη και μεράκι όλα αυτά τα χρονιά στο εργαστήριο μας υπάρχουν πάνω από 4000 στολές και φορεσιές σε όλες τις κατηγορίες. Με ειδίκευση στις κατηγορίες Παραδοσιακές φορεσιές, Αποκριάτικες στολές, Χριστουγεννιατικες στολές, άλλα και την κάλυψη όλων το σχολικών και χορευτικών εκδηλώσεων. Το κατάστημα παρέχει 100% ελεγμένα προϊόντα και φροντίζει για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρονιά και που μας στηρίζετε να συνεχίσουμε αυτή την “Παράδοση”.

Με σεβασμό προσπαθούμε όλα αυτά τα χρόνια να έχουμε την ποιότητα σαν κύριο μέλημα της επιχείρησής μας.Η παραγωγή των παραδοσιακών φορεσιών γίνεται με τα καλύτερα υφάσματα και η ραφή τους από άτομα που έχουν χρόνια εμπειρίας στον χώρο.

Προσπαθούμε να έχουμε την καλύτερη τιμή με την καλύτερη ποιότητα.Συνεργασίες χρόνων με χορευτικούς συλλόγους,σχολεία και εκπολιτιστικές εκδηλώσεις έχουν πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα.

INSTAGRAM  |  FACEBOOK  

You don't have permission to register