Συνεργασία με

Τηλεφωνικές παραγγελίες: 2610 270 900

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60 ΕΥΡΩ.

100% ικανοποιημένοι πελάτες

Καλαθι

  • No products in the cart.
a
ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Αλλαγές:

Για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας, οι αλλαγές στο κατάστημα μας γίνονται επιστρέφοντας το προϊόν της αρχικής παραγγελίας ενώ παράλληλα αγοράζετε με νέα παραγγελία αυτό που θέλετε. Έτσι, αναχωρεί άμεσα το προϊόν που επιθυμείτε. Εμείς, με την παραλαβή της επιστροφής, σας επιστρέφουμε τα χρήματα του προϊόντος που επιστρέψατε.

Επιστροφές:

Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν μέσα σε (14) δεκατέσσερις ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή του όπως φαίνεται από τις καταστάσεις της μεταφορικής εταιρείας από την οποία το παραλάβατε. Το προϊόν που πρόκειται να επιστραφεί θα πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και σε άθικτη συσκευασία και να μην έχει χρησιμοποιηθεί.

H επιστροφή θα γίνεται με την courier center στην διεύθυνση: Παλαιών Πατρών Γερμανού 27, Πάτρα, κατάστημα: Παράδοση Στολές, TK: 26225, τηλέφωνο: 2610 270900.

Σε κάθε περίπτωση και για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση συμπληρώστε και στείλτε μαζί και την φόρμα επιστροφών συμπληρωμένη και προαιρετικά ενημερώστε μας με email στo paradosistoles.gr.

Μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία μου ;

Βεβαίως και μπορείτε απλά ενημερώστε μας έγκαιρα για την ακύρωση τηλεφωνικώς στο 2610 270900 ή μέσω email στο paradosistoles.gr.

 

Γίνεται επιστροφή χρημάτων ;

Όχι, δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων.

Σε κάθε περίπτωση και για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση ενημερώστε μας με email στο paradosistoles.gr.

You don't have permission to register